Block Scanning in Regions

Please post your suggestions to the server, webpage and forum in this forum!
Post Reply
User avatar
Blue
Premium 3
Location: Regina, Saskatchewan, Canada
Accountname: BlueShadows22
Posts: 544
Joined: Jan 16, 2013
Last login: 4 days ago
Played: 1,579 hours
Blocks Mined: 1,273,785
Achievements: 187
Contact:

Block Scanning in Regions

Post by Blue » Fri Dec 22, 2017 2:46 am

A command or part of the Craftland GUI that displays the amount of a certain block in the specified region.
Image

USER_AVATAR
Hades
Premium 6
Accountname: ESP_ScOpEzZ
Posts: 199
Joined: Dec 26, 2013
Last login: 17 hours ago
Played: 4,510 hours
Blocks Mined: 7,591,010
Achievements: 217

Re: Block Scanning in Regions

Post by Hades » Fri Dec 22, 2017 2:59 pm

Easily abusable. Imagine a corrupt helper (Ofc not me, Im a fucking saint) regions parts of underground in deepvale say, in a desert then uses the GUI to see the amount of ruby in that area, making it easy to narrow down rare gems. Or if people made huge regions in deepvale to see if there are any dungeon blocks near in their region, therefore knowing their close.

There could be a workaround, for example displaying the blocks placed by a user. But still I dont get why this is a needed thing, like what would you use it for?

User avatar
Beandon
Premium 4
Location: Land of Crumpets
Accountname: DiamGamingWTF
Posts: 134
Joined: Dec 19, 2013
Last login: 1 hour ago
Played: 2,237 hours
Blocks Mined: 7,680,108
Achievements: 222
Contact:

Re: Block Scanning in Regions

Post by Beandon » Fri Dec 22, 2017 4:21 pm

I agree with Hades. The feature seems unneccessary and is easily abusable.

Moderator and Modder of Craftland.org
Image
“They call me 'H' 'cuz I turn asses to Ashes.”
“Oh I'm sorry. I hadn't realized you'd recieved your PhD from Know-It-All University.”

User avatar
amp
Premium 6
Location: New York
Accountname: ChanceIsChance
Posts: 2522
Joined: Aug 28, 2012
Last login: 4 days ago
Played: 3,327 hours
Blocks Mined: 3,473,681
Achievements: 189
Contact:

Re: Block Scanning in Regions

Post by amp » Fri Dec 22, 2017 5:37 pm

Hadesbino wrote:
Fri Dec 22, 2017 2:59 pm
Imagine a corrupt helper (Ofc not me, Im a fucking saint)
I'm gunna stop you right there, pal. :nono:
Question Authority.
Be Too Stupid To Stop.

Qu'importe le chemin que je prends j'aurai des regrets et des remords.

User avatar
Blue
Premium 3
Location: Regina, Saskatchewan, Canada
Accountname: BlueShadows22
Posts: 544
Joined: Jan 16, 2013
Last login: 4 days ago
Played: 1,579 hours
Blocks Mined: 1,273,785
Achievements: 187
Contact:

Re: Block Scanning in Regions

Post by Blue » Mon Dec 25, 2017 4:55 pm

ye, yall right. i was thinking about how sometimes when i build something i want to gauge a rough price of it regarding all of the blocks i used. perhaps it could be a command with use approved by mods/admins?
Image

User avatar
nickmcski
Site Admin
Premium 6
Location: Calgary, Canada
Posts: 1893
Joined: Aug 26, 2011
Last login: 9 days ago
Played: 4,197 hours
Blocks Mined: 575,279
Achievements: 166
Contact:

Re: Block Scanning in Regions

Post by nickmcski » Sun Dec 31, 2017 8:26 pm

Bluebino wrote:
Mon Dec 25, 2017 4:55 pm
ye, yall right. i was thinking about how sometimes when i build something i want to gauge a rough price of it regarding all of the blocks i used. perhaps it could be a command with use approved by mods/admins?
I will see if I can add a region value command. Our code already has a way to calculate the value of each item so we can possible a command like /region value in order for you to see what all of the block in the area cost (excluding chests)
Contributor to the craftland wiki http://wiki.craftland.org/wiki
Craftland coder.
3500+ Hours played
2500+ Hours as a Craftland admin.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests